Termín konání: 8. – 9. 12. 2016
Místo konání: Střední škola gastronomie a služeb, Přerov, Šířava 7 – učebna 201
Zahájení: v 7:30 h.
Cena pro studenty školy: 1350,- Kč na pokladnu školy
Záloha na kurz je 750,- Kč, doplatek v únoru 2017.
Lektor: Luděk Procházka (vítěz Světové kuchařské olympiády IKA, držitel pěti zlatých medailí ze světových kuchařských výstav)
Oděv: pracovní oděv pro práci v kuchyni
Přinést s sebou: 2 ks utěrka, krabička na odnos výrobků, miska, prkénko, ovoce a zelenina
Náplň kurzu:
- DEN
Květy ze zeleniny I. – Jak už název napovídá, tento kurz je zaměřen na květy. Probereme a vyzkoušíme jak jednodušší motivy, tak v závěru i náročnější květy, jako jsou tulipány a růže. - DEN
Melouny I. – základní – Na kurzu si každý sám vyzkouší vyřezat 2 melouny. Na prvním z nich bude motiv okolo středu, kde si prakticky vyzkoušíte několik variant dekorů. Na druhém zkusíte velice populární růže
V případě dotazů můžete psát na e-mail fabigova@sirava.cz.
Stravování si účastníci zajišťují sami na vlastní náklady dle uvážení.