Kurz vyřezávání – melouny a květy

Marie Fabigová 11. 11. 2016

Termín konání: 8. – 9. 12. 2016

Místo konání: Střední škola gastronomie a služeb, Přerov, Šířava 7 – učebna 201

Zahájení: v 7:30 h.

Cena pro studenty školy: 1350,- Kč na pokladnu školy

Záloha na kurz je 750,- Kč,  doplatek v únoru 2017.

Lektor: Luděk Procházka (vítěz Světové kuchařské olympiády IKA, držitel pěti zlatých medailí ze světových kuchařských výstav)

Oděv: pracovní oděv pro práci v kuchyni

Přinést s sebou: 2 ks utěrka, krabička na odnos výrobků, miska, prkénko, ovoce a zelenina

Náplň kurzu:

  1. DEN
    Květy ze zeleniny I. – Jak už název napovídá, tento kurz je zaměřen na květy. Probereme a vyzkoušíme jak jednodušší motivy, tak v závěru i náročnější květy, jako jsou tulipány a růže.
  2. DEN
    Melouny I. – základní – Na kurzu si každý sám vyzkouší vyřezat 2 melouny. Na prvním z nich bude motiv okolo středu, kde si prakticky vyzkoušíte několik variant dekorů. Na druhém zkusíte velice populární růže

V případě dotazů můžete psát na e-mail fabigova@sirava.cz.

Stravování si účastníci zajišťují sami na vlastní náklady dle uvážení.