Archiv článků do roku 2010


Články jsou převzaty ze starých webových stránek školy. Z tohoto důvodu není většina odkazů uvnitř článků funkčních. I tak články dobře dokumentují dění na naší škole.

Den otevřených dveří 5. prosince od 9:00 do 17:00 hod.

Vážení rodiče,

stojíte před rozhodnutím, kterým směrem se má Vaše dítě vydat po skončení základní školy. Na základě našich dlouholetých zkušeností Vám doporučujeme, abyste při volbě budoucího povolání vzali v úvahu následující aspekty:

- studijní předpoklady Vašeho dítěte
- jeho zájmové zaměření
- perspektivu budoucího pracovního uplatnění

Výuka na naší škole vychází z reálných potřeb praxe, protože spolupracujeme s řadou firem, zařízení a institucí, kde žáci získávají cenné praktické zkušenosti. Absolventi naší školy nemají problémy při hledání zaměstnání, neboť v průběhu výuky mají možnost seznámit se prakticky s prostředím, které je po absolvování očekává.

Domníváme se, že nabídka studijních a učebních oborů pro školní rok 2003/2004 je dostatečně pestrá a zajímavá. Dovolujeme si upozornit, že součástí naší nabídky jsou také nástavbové studijní obory umožňující nejlepším absolventům učebních oborů získat úplné střední odborné vzdělání (maturitu), a to ve dvouletém denním či tříletém dálkovém studiu.

Pokud jste si vybrali z naší nabídky, dovolte, abychom Vašim dětem popřáli hodně štěstí při studiu, neboť řemeslo má "zlaté dno".