Archiv článků do roku 2010


Články jsou převzaty ze starých webových stránek školy. Z tohoto důvodu není většina odkazů uvnitř článků funkčních. I tak články dobře dokumentují dění na naší škole.

Lenka Szárazová - finalistka soutěže Miss Aerobik ČR

Lenka Szárazová je absolventkou naší střední odborné školy. Během studia se aktivně účastnila sportovních soutěží převážně pak v aerobiku (Master Class, aerobikmaratony republikového významu). Podílela se na vedení kroužku aerobiku a své umění a zkušenosti zúročila každoročně na okresní soutěži Aerobikmaraton, kde se umísťovala na medailových místech (dvakrát první, jednou druhé a jednou třetí místo v průběhu čtyř studijních let).

Lenka při jednom z kol Aerobikmaratonu pořádaném ve škole Lenka při rozhovoru pro Kabelovou televizi Přerov

Jsme velice rádi, že se Lence podařilo probojovat se do finálové desítky soutěže Miss Aerobik České republiky 2000. Věříme, že výborné studíjní výsledky a mimořádná aktivita jí napomohou k dobrému umístění v soutěži. Celá naše škola bude sledovat sportovní klání a držet palec.

Obvyklé záběry z Aerobikmaratonových soutěží (Lenka v popředí) Obvyklé záběry z Aerobikmaratonových soutěží (Lenka v popředí)