Archiv článků do roku 2010


Články jsou převzaty ze starých webových stránek školy. Z tohoto důvodu není většina odkazů uvnitř článků funkčních. I tak články dobře dokumentují dění na naší škole.

Gastro Junior 2006 ve znamení vítězství

Nedávno jsme informovali o přípravách na soutěže. Jedna z nich proběhla minulý týden ve Frenštátě pod Radhoštěm - 12. ročník soutěže mladých odborníků v gastronomii GASTRO JUNIOR 2006.

Žáci naší školy na této prestižní soutěži proměnili v drtivé většině své šance a ve všech kategoriích se nominovali do národního kola. Měsíc březen se tak stane dalším z mnoha, ve kterých budeme netrpělivě čekat na výsledky, tentokrát z Brna, kde národní kolo Gastro junior proběhne.

Obor kuchař reprezentoval Libor Matoušek, který se svým výrobkem obsadil 3. místo, obor číšník-servírka reprezentovali Tomáš Hurta (2. místo) a Zuzana Méslová (3.místo), oba žáci 3. ročníku oboru kuchař-číšník. Cukráře zastoupili Filip Kotek (diplom) a Lucie Sohrová (stříbrný diplom).

Všem soutěžícím gratulujeme a děkujeme za vynikající reprezentaci naší školy. Do Brna přejeme mnoho štěstí a hlavně dosažení minimálně stejného úspěchu jako v regionálním kole.

Zuzana a Tomáš při vyhlášení výsledků

Zuzana a Tomáš při vyhlášení výsledků

Filip čeká na start

Filip čeká na start

Lucie v akci

Lucie v akci

Kuchaři - vyhlášení výsledků

Kuchaři - vyhlášení výsledků

Libor připravuje svůj soutěžní pokrm

Libor připravuje svůj soutěžní pokrm