Články jsou převzaty ze starých webových stránek školy. Z tohoto důvodu není většina odkazů uvnitř článků funkčních. I tak články dobře dokumentují dění na naší škole.
Speciality z mořský ryb - gastronomie se zážitkem
Jednou z mnoha gastronomických akcí, které se každý měsíc pořádají ve Středisku odborné přípravy restaurace Bečva se staly Dny specialit z mořských ryb a darů moře. Tři dny, které bychom také mohli nazvat Dny gastronomie se zážitkem.
Ve dnech 21. - 23. března 2006 zaměstnanci a učitelé odborného výcviku se svými žáky oboru kuchař a číšník připravili opravdové lahůdky z mořských ryb a darů moře. Hosté tak mohli ochutnat rybí delikatesy nebo byly ryby vykosťovány a servírovány přímo před jejich zraky, což jen umocnilo již zmiňovaný gastronomický zážitek.
Pro všechny vás, kteří jste nestihli přijít pak závěrem jedna informace: 19. a 20. dubna 2006 vždy od 14:00 hod. vás zveme na další Dny..., tentokrát řecké kuchyně.
Tak neváhejte a přijďte, jste srdečně zváni a těšíme se na vás!
![]() Vykosťování ryb před zraky hosta |
![]() Z nabídky... |
![]() Z nabídky... |
![]() Z nabídky... |